Σοκ από το φοβερό τροχαίο στον Αγιο Βασίλειο Ληξουρίου

Το Alfa Romeo ξέφυγε από το δρόμο και βρέθηκε στο γκρεμό αρπάζοντας φωτιά (Φωτό: kefaloniapress.gr)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε προχθές το απόγευμα στον Αγιο Βασίλειο Ληξουρίου, στο δρόμο Ληξουρίου-Αγίας Θέκλης.

Ενα Ι.Χ. Alfa Romeo που οδηγούσε μιά 41χρονη Κεφαλονίτισσα, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και «έφυγε» από το δρόμο, πέφτοντας σε γκρεμό και παίρνοντας παράλληλα φωτιά.

Αυτό το ατυχές συμβάν σκοτώθηκε επιτόπου η οδηγός, ενώ το 7χρονο αγοράκι της που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (που ειδοποίησαν περίοικοι) μεταφέρθηκε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο. Αργότερα με αεροσκάφος μεταφέρθηκε στο Αττικόν Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η φωτιά στο Ι.Χ. έσβησε με επέμβαση της Πυροσβεστικής και το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από τρεις ώρες περίπου στο χωριό Κουρουπάτα, κοντά στα Μαντζαβινάτα.

Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας που έμενε στην Αθήνα, έκανε κάθε χρόνο διακοπές στην Κεφαλονιά, διαμένοντας στον Αγιο Βασίλειο Ληξουρίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της αναμενόταν να έρθει στο νησί μας από την Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για το τραγικό συμβάν στον Αγιο Βασίλειο Ληξουρίου, η Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπής στην Κεφαλονιά

Χθες, Πέμπτη (21.07.2022), το απόγευμα, στην Επαρχιακή οδό Ληξουρίου Αγίας Θέκλης (θέση Άγιος Βασίλειος), ι.χ.ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και κατέπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό ανήλικου, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής.