Στηρίζουμε τον Παύλο Γερουλάνο υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Ο σύγχρονος λόγος του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές χειροκροτήθηκε από όλους τους Έλληνες. Στην ζωή μας …τίποτα τυχαίο…

Τι και ποιοι φταίνε που η επί δεκαετίες «κυριαρχία» του ΠΑΣΟΚ… καταποντίζεται αφήνοντας μεγάλο και επικίνδυνο κενό στην πολιτική αποτελεσματικότητα της χώρας; Κάποιοι φταίνε… για τον εξευτελιστικό 5% (όχι η Φώφη) και ας μην αναζητούμε έξωθεν θύματα. «Οι πόλεις πέφτουν εκ των έσω…»

Φταίμε εμείς… φταίνε «κάποιοι» που μας γύρισαν τις πλάτες οι φίλοι μας.

Σήμερα κατά την ανάδειξη Αρχηγού βρισκόμαστε μπροστά ή στην ανάκαμψη ή την επικύρωση ενός από καιρού διαφαινόνεου αμετάκλητου «τέλους».

Εν όψει της 5ης Δεκεμβρίου… Ποιος από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται περήφανος από την «συμπεριφορά ορισμένων» απέναντι στην Φώφη και ποιος είναι ικανοποιημένος από την συνέπεια «κάποιων» εκ των σημερινών υποψηφίων που βαρύνονται με «περιπατητικές», διασπαστικές και επιζήμιες εθνικές αποφάσεις;

Όμως…μπροστά από το χθες τοποθετείται το αύριο της πατρίδας μας και δείχνει κραυγαλέο το ιδεολογικό κενό της Ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς στη χώρα μας. Ας αναλογιστούμε λοιπόν πριν την κάλπη.

Ποιος εκ των υποψηφίων Προέδρων τιμά την ιστορία του κινήματος;;; Ποιος προσφέρει όραμα και τόλμη με πολιτικό πολιτισμό;;; Ποιος διαθέτει ανόθευτη και άμεμπτη πορεία, σύγχρονο αξιοπρεπή λόγο, ευθύτητα, ανέγγιχτη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από μετριοπάθεια και συναινετικότητα;;; Παρακολουθήσαμε τον τρόπο και λόγο του Γερουλάνου στην διεκδίκηση της Δημαρχείας Αθηνών… που χειροκροτήθηκε από όλους τους Έλληνες.

Άψογος, μετρημένος, αντικειμενικός, διεκδικητικός, οραματιστής, ανόθευτος, συναινετικότατος, έμπειρος και δοκιμασμένος χωρίς πομφόλυγες και φωτοβολίδες.

Πλήρης και σύγχρονος.

Τον στηρίζουμε.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΒΡΑΣ

Συντ. Οδοντίατρος

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΒΡΑΣ

Τ. Πρόεδρος Υπαλλήλων ΙΚΑ Μέλος ΔΣ Περιστερίου 1999-2011