«Στη φάκα» 32χρονος Αλβανός

Συνελήφθη προχθές το βράδυ στην Σάμη 32χρονος Αλβανός που ήλθε …για διακοπές στην Κεφαλονιά με γεμάτες τις αποσκευές του με ατομικές συσκευασίες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ ο 32χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ στη Σάμη και σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του ατομικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης. Ενώ σε έρευνα που έγινε στο τουριστικό κατάλυμα που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 τέτοιες συσκευασίες συνολικού βάρους 51,5 περίπου γραμμαρίων.

Η αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε σχετικά με το συμβάν χθες τα ακόλουθα:

Συνελήφθη, βραδινές ώρες προχθές, στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κεφαλονιά, καθώς, στην κατοχή του, αλλά και σε διαμέρισμα σε περιοχή του νησιού, όπου διέμενε προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 44 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους – 51,41 – γραμμαρίων.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.