Τα Προγράμματα του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας και Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ 2020-2021

Στο Κέντρο «Καταβόθρες» πραγματοποιήθηκαν προχθές το βράδι οι κληρώσεις του τοπικού κυπέλλου Α’ Φάσης – 1ης Σειράς, καθώς και του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2020-2021.

Οπως αναφέρει το sportsthea, την κλήρωση πραγματοποίησε με άψογη διαδικασία, ο πρόεδρος της Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. κ. Γεράσιμος Καραντινός, παρόντων των υπολοίπων μελών της επιτροπής κ.κ. Ηλ. Κουρκουμέλη – Αθ. Ψαρρά, και της γραμματέα της Ένωσης, Χρ. Κοσμάτου.

Στην αίθουσα παραβρέθηκαν, εκτός των παραπάνω, ο πρόεδρος της διοργανώτριας κ. Θέμης Βαλσαμής και το μέλος της, κ. Ε. Αβάζαρος.

Σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων εκπροσώπων Σωματείων, διαιτητών, ποδοσφαιριστών, δημοσιογράφων και φιλάθλων, που παρευρίσκονταν στην αίθουσα, έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., όπου μαζί με τον κ. Καραντινό εξήγησαν το τρόπο διεξαγωγής του κυπέλλου.

Ευχαρίστησε τους αδελφούς Τζανετάτου, για τη δωρεά παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση των κληρώσεων.

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλα σχεδόν τα Σωματεία που συμμετέχουν στις παραπάνω διοργανώσεις, αλλά και αρκετοί προπονητές, ποδοσφαιριστές φίλοι των ομάδων.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτου, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μια τέτοια παρουσία σε κλήρωση, όπου και απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας 2020-21


H κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΚΙ 2020-21