ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΚΑΙ …ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! 

➔ ΣΤΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ:

➔ ΑΠΟ παντού, όπου γης, καταφθάνουν αγωνιώδεις στατιστικές, οι οποίες «κρούουν» ηχηρότατα τον κώδωνα του κινδύνου, για την γεωμετρικήν αύξηση της ανάγκης των Πληθυσμών μας, για … Ψυχολόγους και Ψυχίατρους!

➔ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ -αναγκαίος ή όχι τόσον αναγκαίος- ανελέητος «βομβαρδισμός» των Πληθυσμών, από τις γνωστές -συχνάκις αχρείαστες- «λεπτομέρειες», πολύ πέραν της επιβεβλημένης σωστής και «διασταυρωμένης» ενημέρωσής μας, «κουβαλάει» μαζί του ανείπωτες συνέπειες, για πολλούς συνανθρώπους μας! 

➔ Αναντίρρητα! Δυστυχώς!

➔ «ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ» λίαν «πιεστικές», τέτοιες… εξόχως μελετημένα «κατευθυνόμενες», προς τις ευλόγως αναμενόμενες ευαισθησίες, ενός μεγάλου μέρους, του εκάστοτε έτσι στοχευθέντος τμήματος του Ανθρώπινου Πληθυσμού!

➔ ΑΥΤΟ με προβληματίζει! Γιατί ο ιός θα εξουδετερωθεί! Ακόμα και τα Χρηματοοικονομικά μας θα βρεθούν τρόποι _ όσον «σκληροί», όσον επώδυνοι για πολλούς- να αντιμετωπίσουμε! Να είσθε βέβαιοι! Τα…«παράπλευρα», τα οποία… αφειδώς θα μας… κληροδοτήσει τούτη η πρωτόγνωρη κατάσταση η γενική, με προβληματίζουν! 

➔ ΣΤΟ Πνεύμα μας, στην Ψυχήν μας την ίδια, αναφέρομαι! ΕΚΕΙ, η Προσοχή σας! ΕΛΠΙΖΕΤΕ! ΕΛΠΙΖΕΤΕ!!!