Τους βάζει τα γυαλιά ο Στανίτσας!

«Τα γυαλιά» στους υπόλοιπους ταγούς μας βάζει ο αεικίνητος δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ο οποίος κάλεσε την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην Ιθάκη και η υφυπουργός θα βρίσκεται στο Νησί την Κυριακή των Βαϊων 25/4 και τη Μεγάλη Δευτέρα 26/4!

Ειδικότερα ο δήμαρχος σε ανάρτηση στο F/B αναφέρει τα ακόλουθα:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

Κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Ιθάκης, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη θα βρίσκεται στην Ιθάκη την Κυριακή των Βαίων, 25/4 και την Μ. Δευτέρα, 26/4, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα στο άνοιγμα της σεζόν και να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς. 

Η αντζέντα της συνάντησης περιλαμβάνει ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις των έργων αποκατάστασης από τις ζημιές του Ιανού, ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών, παρουσίαση των ενεργειών για την τουριστική προβολή και προώθηση της Ιθάκης μέσα στο 2021, καθώς και παρουσίαση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι Επαγγελματίες του Τουρισμού, με τις προτάσεις μας για τα συνακόλουθα μέτρα.

Ειδική μνεία θα γίνει από τον Δήμαρχο Ιθάκης για την προβολή του νησιού ως Covid-free προορισμό στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά, στα πλαίσια των ενεργειών του Υπουργείου Τουρισμού.