«Το αφεντικό Θεόφιλος …τρελάθηκε και μοιράζει χρήμα από το Λ. Ταμείο»

Γερ. Παπαναστασάτος

Ο δικηγόρος Γεράσιμος Παπαναστασάτος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγχώθηκε ο Θεόφιλος εν όψει εκλογών και μοιράζει χρήμα αβέρτα από το Λιμενικό Ταμείο. Την ίδια ώρα ο Παρίσης που είχε «ντριμ-τιμ» κατάντησε να προσπαθεί να φτιάξει «σιντρίμ-τίμ»!!! Μόνη διέξοδος από τον πολιτικό «βάλτο» η παράταξη «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον».

Το «αφεντικό Θεόφιλος τρελάθηκε» στο Λιμενικό ταμείο και εν όψει εκλογών μοιράζει χρήμα αβέρτα!! 7.000,00 ευρώ για συμβουλές (παλιά μου τέχνη κόσκινο!!), 3.000,00 ευρώ για φυλλάδια για την κλιματική αλλαγή (τον έπιασε ο πόνος!!), 6.000,00 ευρώ για συντηρήσεις (μη συντηρήσεις άλλο Θεόφιλε!!), 15.000,00 ευρώ για επισκευή της πυρόσβεσης (έρχονται εκλογές και πιάσανε φωτιά τα πατζάκια μας!!). Δηλαδή το σύστημα «βολεύουμε κολλητούς» καλά κρατεί στο «σάπιο βασίλειο» του Δήμου Αργοστολίου!

Την ίδια ώρα ο παλαίμαχος Παρίσης από εκεί που ήταν αρχηγός «ντριμ – τιμ», βρισκόμενος πλέον σε πλήρη απελπισία, προσπαθεί να φτιάξει «συντρίμ- τιμ» με «απολελεούδια» και κουμπάρους του Άγγελου Κωνσταντάκη!! Δηλαδή ο Παρίσης από εκεί που κατέβαινε στις εκλογές σαν άρχοντας με Ανουσάκη, Νίκο Παπαδάτο, Αθηνά Αυγουστάτου, Παναγιώτη Φιλίππου, Διονύση Κοκόση, Γιώργο Καλιτσουνάκη, Σπυρονικόλα Σολωμό, Αντώνη Γεωργόπουλο και τόσα άλλα στελέχη, τώρα κατάντησε να παρακαλάει πρόσωπα δευτέρας και τρίτης διαλογής μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα «πάντα ρει» και ότι η ανανέωση κα η μετεξέλιξη είναι βασικός νόμος της ζωής και της πολιτικής.

Επομένως είναι σαφές πως για τον μέσο Δημότη που επιθυμεί κανονικότητα κι ένα Δήμο πολιτικά υγιή χωρίς ιδιότυπα «κυκλώματα» και χωρίς κατάλοιπα εκτός τόπου και χρόνου η στήριξη της παράταξης που συνιδρύσαμε με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη αποτελεί μονόδρομο.Η πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς δεν μπορεί να γίνει «βάλτος»

Μάκης Παπαναστασάτος

στέλεχος της παράταξης

«Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη