Μεγαλειώδες άδεισμα απ’ τον Θεόφιλο στον Σαμούρη!

Μία εξήγηση υπάρχει με τη ναυαρχίδα της Ολιγαρχίας, η οποία ξαφνικά ανακάλυψε ότι την ευθύνη για την καθαριότητα την έχει, όχι η Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. αλλά …οι πολίτε!

Κατάλαβε το πόσο υπερεκτιμημένος είναι ο Σερίφης και αποφάσισε, όσο είναι καιρός, να ανακρούσει πρύμνα!

Ο επικεφαλής του Δήμου δήμαρχος αποφάσισε και ως ιδιοκτήτης της ναυαρχίδας, έδωσε το πράσινο φως για το μεγαλειώδες άδειασμα του επί της καθαριότητας αρμόδιου με διακριτική δόση μαλαγανιά, για να μην ξεχνιόμαστε!

Τι άλλο να σημαίνει το ξαφνικό ξέσπασμα της ναυαρχίδας: «Κάποιους τους “πονάει το χέρι” να τηλεφωνήσουν στον Δήμο, πριν πετάξουν στον δρόμο βαριά αντικείμενα!», πέραν από το να …ξεφωνίζει τον αντιδήμαρχό του, των …Τζατζάλων, για την …τζατζαλοκατάσταση και τον …τζατζαλοχαμό και την …τζατζαλοαναρχία που επικρατεί στους δρόμους και στις γειτονιές του Δήμου, εν όψει Πάσχα και ερχόμενης σεζόν;

Και στη λήθη ότι επί 9 χρόνια ο Γνήσιος και ο φουκαράς Κροταλίας (τότε φουκαράς γιατί τώρα είναι …άρχοντας) άκουγαν καθημερινά τα εξ αμάξης για όλα όσα σήμερα καταλογίζονται στους πολίτες!

Υ.Γ.: Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ζοχαδιάστηκε ο Ολιγάρχης με τις αλλεπάλληλες πρωτοβουλίες του Σαμούρη και την αυτοαναγόρευση του σε …Αντιδήμαρχο των Τζατζάλων!

Τα τσιτάτα του τύπου «Άσε τον Θεόφιλο… Εγώ κουμαντάρω» και «Όταν έχεις δίπλα σου τον αντιδήμαρχο Σαμούρη, δεν φοβάσαι τίποτα»… ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενοχλήσει το Θεόφιλο!

Επισήμανση: Μόνο πλάκα δεν κάνουμε, όχι μόνο με το τελευταίο, αλλά και το υπόλοιπο ποστάρισμα.

ΚΟΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ