«Ωρα μηδέν» για το ΔΑΚ Αργοστολίου. Προγραμματισμένη συνάντηση KEΔHKE-Σωματείων (2)

Πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στα γραφεία του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η προγραμματισμένη συνάντηση των Σωματείων με την ΚΕΔΗΚΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης των παραγόντων για την κατάσταση που έχει περιέλθει το τοπικό ποδόσφαιρο, με βασική αιτία τον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. (Συνέχεια από το χθεσινό φύλλο).

Κατά τη συνάντηση οι παράγοντες των Σωματείων είπαν:

Γιώργος Πολυχρονάτος πρόεδρος Α.O. Σάμης

Πρέπει να είναι άμεση αντικατάσταση του τάπητα…

Πρέπει να γίνει άμεση αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα τώρα για να μπορέσουν να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα και το κύπελλο παράλληλα με τις προπονήσεις των ομάδων αφού είναι εκτός από ακατάλληλο, επικίνδυνο και πλέον δεν παίζεται.

Έπρεπε να είναι εδώ και ο ειδικός για την μελέτη. Είναι άκαιρο να μιλάμε εμείς για κάτι που δεν έχουμε ευθύνη. Πρέπει όλοι μαζί να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας στο να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη μελέτη».

Ανδρέας Μαγδαληνός πρόεδρος Παγκεφαλληνιακού

Μη «σκοτώσουμε» και άλλο τα παιδιά μας…

Τα άκουσε για τα καλά ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ από τον Ανδρέα Μαγδαληνό λέγοντας του. «Έπρεπε ήδη να έχει φτιαχτεί ο τάπητας. Μη «σκοτώσουμε» και άλλο τα παιδιά μας. Αρκετό κακό τους κάναμε για χάρη σας, από τα δικά σας λάθη και αδράνεια. Δεν κάνατε απολύτως τίποτε για το γήπεδο πέντε γυψοσανίδες βάλατε και αυτό ήταν όλο.

Σας ζήτησα να φτιάξω εγώ τον αγωνιστικό χώρο μετά τους σεισμούς και δεν δεχθήκατε κάνοντας μόνο κάποιες εργασίες που στοίχισαν αρκετά (7.000-8.000 είπε ο κ. Κωνσταντάκης).

Παραλάβατε ένα στολίδι και το καταστρέψατε. Είστε πρώτοι στα μικρόφωνα και τις εκδηλώσεις πολιτισμού στην πλατεία ενώ στα γήπεδα «σκοτώνεται» τα παιδιά.

Έπρεπε να είχατε ενδιαφερθεί από τον Μάιο, να είχατε βρει χρήματα και να ήταν τώρα φτιαγμένο.

Την περίοδο των σεισμών και τον πακτωλό χρημάτων δεν κάνατε τίποτε για το γήπεδο αν και μπορούσατε».

Τάκης Φωής εκπρόσωπος Π.Α.O. Κεφαλονιάς

Να γίνει τώρα η αντικατάσταση του τάπητα…

«Να γίνει άμεση αντικατάσταση του τάπητα, να προχωρήσει στη συνέχεια η μελέτη και κατόπιν αυτός να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο του νησιού. Αν δεν γίνει αυτό γνώμη μου είναι να κλείσει το γήπεδο».

Ιωσήφ Δρακάτος πρόεδρος Εθνοφρουρού

Αποτύχατε πρέπει να παραιτηθείτε…

«Είστε αποτυχημένοι και πρέπει να δηλώσετε τη παραίτηση σας. Το ποδόσφαιρο το έχετε αφήσει στην τύχη του.. Έχετε αποτύχει. Άμεσα λύσεις εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν. Έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει γίνει συνάντηση με την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για την παραχώρηση του Ενωσιακού Φαρακλάτων. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε στο γήπεδο. Εσείς είστε οι υπεύθυνοι. Σε άλλες δραστηριότητες στην πλατεία είστε πρώτοι! Φτάσαμε σε αδιέξοδο. Η τρέλα μας έχει όρια. Εμείς δεν θα τραυματίσουμε άλλα παιδιά. Αν συμβεί κάτι εσείς θα πάτε φυλακή».

Νίκος Φωκάς πρόεδρος Α.O. Φωκάτα.

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη….

«Η κατάσταση από την ακαταλληλότητα του γηπέδου του Αργοστολίου έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολη για το ποδόσφαιρο μας ιδιαίτερα με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Αυτό θα έπρεπε να το έχουμε κάνει εμείς σαν Σωματεία και να είχαμε σταματήσει κάθε δραστηριότητα σε αυτό.

Εμείς έπρεπε να το κάνουμε και όχι τα παιδιά».

Κώστας Βαρτελάτος πρόεδρος Διλινάτων

Να βρούμε λύσεις να παίξουμε ποδόσφαιρο…..

«Επειδή είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με το γήπεδο, ούτε τοποθέτηση χλοοτάπητα ή κάτι άλλο πρέπει να βρεθούν άμεσα λύσεις για το που θα προπονηθούμε και που θα παίξουμε ποδόσφαιρο».

Δ. Κουμαριώτης εκπρόσωπος Α.Ε.Κ.

Μας ρίχνετε τον Σεπτέμβρη το «μπαλάκι» για το γήπεδο…

«Κατ’ αρχή συμφωνώ με τον Α. Μαγδαληνό. Έρχεστε τον Σεπτέμβρη να μας ρίξετε το «μπαλάκι» για το γήπεδο. Χαλάσατε τόσα χρήματα για εκδηλώσεις και για το γήπεδο δεν έγινε κάτι.

Για μένα πρέπει ο Δήμος να βρει πόρους και να φτιάξει τον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν γίνει αυτό να το κλείσετε και να αναλάβετε την ευθύνη για αυτό όλοι σας».

Τελικά λύση δεν φαίνεται να δοθεί άμεσα και από τα παραπάνω απαίτηση των Σωματείων είναι η άμεση αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα με ιδίους πόρους από τον Δήμο. Σε διαφορετική περίπτωση όπως ανέφεραν… «ας το κλείσουν οι υπεύθυνοι αναλαμβάνοντας όμως και την ευθύνη για κάτι τέτοιο».