Βουίζει η Κεφαλονιά ότι τέσσερα στελέχη της Παράταξης του δημάρχου Μιχαλάτου συνευρέθηκαν τις προάλλες …σε Μυστικό Δείπνο!

Κοινό στοιχείο και των 4 εκτός του είναι συνεργάτες του Θεόφιλου είναι ότι αποτελούν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Την καλέστρα έκανε στο σπίτι του ο ένας εξ αυτών που ευκαιριακά και περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους βρέθηκε για κάποιο διάστημα στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά …παραμένει στο «παλιό καλό ΠΑΣΟΚ»!

Ακολουθώντας το γνωστό απόφθεγμα πως «μυστικό που είναι γνωστό σε περισσότερους από δύο …δεν είναι μυστικό», η μυστική συνεύρεση των 4 κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα!

Η είδηση είναι ότι τα 4 στελέχη του Θεόφιλου συνευρέθηκαν δίχως …τον Θεόφιλο!

Και φυσικά δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβει ο καθένας το λόγο του Μυστικού Δείπνουκαι μάλιστα δίχως τον Θεόφιλο!

Ο λόγος δεν είναι άλλος παρά η διερεύνηση ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές καθόδου Δημοτικού Συνδυασμού …εκτός Θεόφιλου!

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο Θεόφιλος και οι πολύ στενοί του συνεργάτες που κυβερνούν τον Δήμο «έχουν ρίξει το πλοίο στα βράχια» ήδη!

Η συσσώρευση κάθε μέρα που περνάει και μιας αποτυχίας,το ανύπαρκτο έργο που έχει να επιδείξει η Δημοτική Αρχή, η δημαρχοκεντρική διοίκηση του Δήμου με τον Θεόφιλο «να φωνάζει» την έλλειψη εμπιστοσύνης σε έμπειρα στελέχη που βρίσκονται μαζί του κρατώντας για την πάρτι του κορυφαίες και κρίσιμες αρμοδιότητες (οικονομικά, Λιμενικό Ταμείο, πολεοδομικά, αντιδημαρχία Αργοστολίου κ.λπ.)και η ταύτιση του με τον βουλευτή Καππάτο και (τελευταία) με την Κυβέρνηση Μητσοτάκηκαι προσωπικά τον Πρωθυπουργό, έχουν πλέον βαρέσει την καμπάνα σε παλιά και κολοπετσομένα στελέχη στην πολιτική και στα δημοτικά πράγματα!

Η πείρα τους για δεκαετίες τους δείχνει πως ο Θεόφιλος είναι πλέον καμένη υπόθεση, κάτι που εισπράττουν καθημερινά και παντού μιας και οι «4» βρίσκονται καθημερινά μέσα στην πιάτσα!

Οπότε και άρχισαν (λογικά) οι διερευνητικές …Πολύ περισσότερο όταν το ΠΑΣΟΚ (και τοπικά) είναι στα απάνω του!Και προκειμένου να τους ξεπηδήσει κάνα φέρελπις νεαρός ΠΑΣΟΚΟΣ άρχισαν ως…παλιοκαραβάνες τις βολιδοσκοπήσεις και πρώτα μεταξύ τους! Ο επικεφαλής ένας εκ των τεσσάρων δεν συζητιέται…

Ο Θεόφιλος όπως έστρωσε θα κοιμηθεί…

Η μυστική σύναξη των 4 δείχνει πως «τα ψωμιά του τελείωσαν»…

Το καπέλωμα του ΠΑΣΟΚ το 2019 ήταν ευκαιριακό και η ρήξη κάποια στιγμή  αναμενόμενη…

Η συνάντηση Θεόφιλου με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου και με την πλάτη του Καππάτου με τις προκλητικές φωτογραφήσεις με την Μαρέβα και τον Κυριάκο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι…

Υ.Γ. Το πιθανότερο όλων οι «4» να αρνηθούν την αλήθεια της συνεύρεσης και κυρίως του σκοπού της… Δεν θα εκπλήξει… Το αντίθετο θα είναι έκπληξη…