«Κόκκινη κάρτα» για το γήπεδο Αργοστολίου εξέδωσε πρόσφατα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία χορηγεί άδεια λειτουργίας διαρκεία ενός έτους, πλην όμως η άδεια αυτή χορηγείται με την προϋπόθεση ότι ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου θα αντικατασταθεί!

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση αναφέρεται και σε δύο άλλα μεγάλα προβλήματα του γηπέδου Αργοστολίου, τα οποία είχε αναδείξει με παλαιότερα δημοσιεύματά του ο «Η».

Ειδικότερα, πρόκειται για την πύλη του Σταδίου και το Μπαλκόνι των Κερκίδων (πρόβολος), δύο χώροι, που, όπως αναφέρει η απόφαση, «θα παραμείνουν αποκλεισμένοι από χρήση, καθ’ όσον η μεν πύλη χρειάζεται εργασίες αποκατάστασης ο δε πρόβολοες τν κερκίδων κρίνεται σχετικά ανεπαρκής και χρήζει επισκευής».

Ακόμη η Αποκεντρομένη Διοίκηση στην αποφασή της αναφέρει στις «προυποθέσεις καταλληλότητας» ότι θα πρέπει «να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες επισκευές στους χώρους υγιεινής» του γηπέδου.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Κεφαλονιάς ψάχνει να βρει τρόπους αποκατάστασης των προβλημάτων του γηπέδου Αργοστολίου, με πρώτη την αποκατάσταση του χλοοτάπητα, ζητώντας παράλληλα και λειτουργία του γηπέδου της ΕΠΣΚΙ στα Φαρακλάτα. Πλήν όμως επειδή τα δύο αυτά αιτήματα δεν ικανοποιούνται (μη εύρεση χρημάτων, μη χορήγηση άδειας από ΕΠO), οι δύο αγώνες Κυπέλου της Κυριακής (Σάμη-Πυλαρειακός και Παγκεφαληνιακός-Oμαλά) θα γίνουν στο γήπεδο Αργοστολίου με άλλη απόφαση τέλεσης αγώνων από την Περιφέρεια …σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Αδεια καταλληλότητας για ένα χρόνο έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  και για το γήπεδο Κεραμειών, υπό τον όρο «να μη χρησιμοποιούνται οι κερκίδες, οι οποίες είναι ακατάλληλες και πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα».

Τις αποφασεις για τα γήπεδα Αργοστολίου και Λειβαθούς υπογράφει ο γενικός διευθυντής (ασκών καθήκοντα γενικού γραμματέα) κ. Διονύσιος Παναγιωτόπουλος.

Στην Ιθάκη είναι ακατάλληλες οι κερκίδες του γηπέδου, σύμφωνα με την περισυνή απόφαση που ισχύει μέχρι και τον επόμενο μήνα και αναμένεται η νέα απόφαση που θα βγάζει off τις κερκίδες, αφού δεν έχουν γίνει έργα αποκαταστασής τους.


Αγγελος: «Κυρία βουλευτή ενεργοποιείστε το έργο για τον συνθετικό χλοοτάπητα του Σταδίου»


Την αναγκαιότητα του έργου αποκατάστασης του γηπέδου Αργοστολίου επισημαίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης σε συγχαρητήρια επιστολή του (για την επανεκλογή της) προς την βουλευτή κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμη Κυρία Θεοπεφτάτου,

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και των μελών του Δ.Σ. μας, για την επανεκλογή σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σας θητεία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η χώρα μας θα βρει τον βηματισμό της μετά κυρίως και από τις δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Με την ευκαιρία, σας επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ενεργοποίησης του έργου: «Δημοτικό στάδιο Αργοστολίου ¨Ανδρέας Βεργωτής¨-Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα» και τη δυναμική παρέμβαση σας , που είναι απαραίτητη μαζί με τις δικές μας ενέργειες, ώστε να υλοποιηθεί το ανωτέρω έργο.

Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες σας θα πρέπει να εντάξετε την εξεύρεση οικονομικών πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι πολιτιστικές μας εγκαταστάσεις από τους πρόσφατους σεισμούς.

Προσβλέπουμε στην συνεργασία μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
O πρόεδρος
AΓΓEΛOΣ Δ. KΩNΣTANTAKHΣ

image-18 image-25