Ένα τεράστιο «καρφί» για τη Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου και όχι μόνον έριξε την Κυριακή ο τ. υπουργός Αλέκος Καλαφάτης, τονίζοντας ότι οι σημερινές  Δημοτικές αρχές δεν έχουν όραμα!

Την σημαντική αυτή επισήμανση έκανε ο Αλ. Καλαφάτης, σε μία κατάμεση αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, όπου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του «Η πόλις (μου)».

Τον Αλ. Καλαφάτη στην επισήμανση αυτή «συνεπικούρησε » και ο τ. περιφεριαρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος αναφέρθηκε στις απευθείας αναθέσεις, τις οποίες, όπως είπε, απεχθανόταν ο Αλ. Καλαφάτης ως δήμαρχος και οι οποίες τώρα χρησιμοποιούνται κατά κόρον!

Στην παρουσίαση του βιβλίου, εκτός των άλλων, παραρέθηκαν ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο αντιπεριφεριάρχης Σταύρος Τραυλός, οι αντιδήμαρχοι Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης και Σπύρος Πεφάνης, ο αντιπρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Νίκος Βαλλιανάτος, ο τ. Κεφαλληνιάρχης και πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, ο τ. αντιπεριφεριάρχης και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής Σπύρος Γαλιατσάτος, ο τ. αντιπεριφεριάρχης Σωτήρης Κουρής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, ο καθηγητής Νικόλαος Φαραντούρης, ο τ. δήμαρχος Μάκης Φόρτες, ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Παπαδάτος, ο γραμματέας της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κρητικός, ο τ. δήμαρχος Μάκης Θεοτοκάτος, ο τ. πρόεδρος του Λ. Ταμείου Ευάγγελος Παπανασταστάτος κ.ά.