⦿ Λοιπόν, με την Ολιγαρχία του Θεόφιλου, δεν μπορείς να βρεις άκρη…

⦿ Προχώρησε στην σύμβαση για το Μουσείο Σκλάβου, αθετώντας τις υποσχέσεις του για την Πινακοθήκη Κεφαλλήνων Καλλιτεχνών και «με το έτσι θέλω» να μετατρέπει το πρώην «Μέγαρο» σε «Μουσείο Σκλάβου».

⦿ Μάλιστα κάτι τέτοιο είχε υποσχεθεί και ο τ. δήμαρχος και σημερινός συνοδοιπόρος  του, Γιώργος Τσιλιμιδός.

⦿ Βέβαια κουμάντο δεν κάνει σήμερα ο Γιώργης, αλλά και αυτός αυτό είχε υποσχεθεί ως ο δήμαρχος που επί Δημαρχίας του, όταν αγοράστηκε το Κτίριο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

⦿ Θυμάστε…

⦿ Εμείς, βέβαια, όπως έχουμε αναφέρει σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματά μας, δεν διαφωνούμε στο να γινότανε ένα Μουσείο Σκλάβου αντάξιο του μεγάλου Κεφαλονίτη γλύπτη.

⦿ Εμείς διαφωνούμε, πρώτον, για την ασυνέπεια που επιδεικνύει ο Θεόφιλος, που παρά την υπόσχεσή του, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

⦿ Και να φτιάξει Μουσείο για έναν και μόνο καλλιτέχνη.

⦿ Δεύτερον, εμείς διαφωνούμε για το Κτίριο στο οποίο θα μπει ο Σκλάβος, καθώς αυτό …ΤΟ ΚΟΥΤΙ, που μας το παρουσιάζουν ως …μέγα αρχιτεκτόνημα, δεν είναι αντάξιο του ονόματος και του έργου του Σκλάβου.

⦿ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΟ!

⦿ Αν ο δήμαρχος ήτανε σωστός θα μπορούσε να φτιάξει ένα Νέο Κτίριο αντάξιο του Σκλάβου και να κάνει πράξη την υπόσχεση του για την Πινακοθήκη, για τους Κεφαλονίτες Καλλιτέχνες.

⦿ Όμως στην Ολιγαρχία, επειδή το έργο που παράγεται ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ, σκέφτηκαν αντί Πινακοθήκης να φτιάξουν Μουσείο Σκλάβου και να το παρουσιάσει ο Φραντζής ως …το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ μέσα στην Κεφαλονιά!

⦿ Οι άνθρωποι …ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ και πρέπει να δεόμαστε να έρθουνε σύντομα οι εκλογές ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΚΟΥΡΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ!

Ιβάν