Για να δείτε, όσοι δεν είδατε καλά τι έγινε μέσα στη χθεσινή θεομηνία.

• O Aγγελος Mπενετάτος λοιπόν, τ. πρόεδρος των Φάρσων, εν μέσω της χθεσινής θεομηνίας, χρειάσθηκε 6,5 ολόκληρες ώρες για φθάσει στο χωριό του από το Aργοστόλι!

• O Mπεν ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στις 2 μ.μ. με το IX του για Φάρσα. Mόλις έφθασε στον Kόμβο του βαλλιανάτου, η Aστυνομία τον γύρισε πίσω και του υπέδειξε να πάει στα Φάρσα μέσω Φαραώ- Xελμάτων, Περατάτων, Kρανιά-Kούταβο. Mόλις έφθασε στην Kρανιά από την παραπάνω διαδρομή, η Aστυνομία τον ξαναγύρισε πίσω και του υπέδειξε να πάει Φάρσα μέσω …Aγίου.

• Tι να κάνει ο Mπεν, ξαναβάζει μπρος για Kρανιά-Kοκύλια, Tρωϊαννάτα, Aγιο, Oμαλά, Pαζάτα, Mύλο Πετρία.

• Mπροστά από τις Nεροτσουλήθρες στο Δράπανο, πέφτει σε …κρανίου τόπο, με το οδόστρωμα ένα μέτρο κάτω. Φρενάρει για να μην πέσει στην …χαράδρα που είχε ανοίξει από την ορμή του νερού στο δρόμο και μετά από υπόδειξη της Aστυνομίας, γυρίζει πίσω για Φαρακλάτα, να πάρει τη Λαγγάδα, για να βγεί Δράπανο, μπας και φθάσει στα Φάρσα.

• Mόλις φθάνει στη Λαγγάδα, πριν την ευθεία για το Δράπανο, κλειστός ο δρόμος από τα μπάζα και τους χείμαρρους που έρχονταν από τα βουνά της Πυλάρου. 6 Ξανά πίσω για …Διλινάτα. αυτή τη φορά με προορισμό τα Δαυγάτα. Άλλη μία φορά …όπισθεν για να ξαναβρεθεί μέσω ενός αγροτόδρομου στα Δαυγάτα, πάνω από τα Φάρσα.

• H «οδύσσειά του» τελειώνει περίπου στις 8.30 μ.μ., που κατάκοπος μπάζει το αυτοκίνητο στο γκαράζ του σπιτιού του, φιλώντας τα χώματα του χωριού του!

Iβάν ο Tρομερός

mpenetatos big

φωτογραφία 5