Τη βεβαιότητά του ότι την Κυριακή η νίκη θα είναι γαλάζια στο Νομό μας αλλά και σε ολόκληρη την Χώρα, εξέφρασε ο καθηγητής και υποψήφιος βουλευτής Ναπολέων Μαραβέγιας μιλώντας προχθές το βράδι σε μια επιτυχιμένη συγκέντρωση στο Dash cafe στην Παραλία του Αργοστολίου.

Ο κ. Μαραβέγιας μίλησε για τα θετικά αποτελέσματα της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στην οικονομία, στην άμυνα και στην εξωτερική πολιτική.

Σε τοπικό επίπεδο ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε στο φλέγον πρόβλημα της Υγείας καθώς και στα προβλήματα του οδικού δικτύου, και της ύδρευσης, υπογραμμίζοντας ότι στην νέα 4αετία της Ν.Δ. θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Αναφερόμενος στον πολιτισμό των Νησιών μας είπε ότι πρέπει να πάρει τη θέση που του αξίζει, ενώ κλείνοντας τόνισε το δίλημμα της ερχόμενης Κυριακής είναι πρόοδος με Μητσοτάκη ,ή οπισθωδρόμηση με τον Τσίπρα.

Στη συγκέντρωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος, η πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π (ΝΟΔΕ) Γιάννα Κουλουμπή, η ταμίας της ΔΕΕΠ Δώρα Ζωργιού, η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελβίρα Σταθάτου, η αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δήμητρα Θεοδωρακάτου, ο δ.σ. Αργοστολίου και πρόεδρος της τοπικής Οργάνωσης Αργοστολίου ΝΔ Μάκης Παπαναστασάτος, η τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τ. αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς Αθηνά Αυγουστάτου, η τ. π.σύμβουλος Ειρήνη Στεφάτου, ο δ.σ. Αργοστολίου και τ. πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, οι τ. προέδροι της ΟΝΝΕΔ Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, Νικηφόρος Κουλουμπής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Ιωάννης Φισφής, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σπύρος Λουκάκης, ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μαραβέγιας, ο επιχειρηματίας Χρήστος Χέλμης, ο καπετάνιος Νίκος Μιχαλιτσιάνος, το στέλεχος της ΝΔ Μάκης Γαλιατσάτος κ.ά.

Ο πρέδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδος Παρίσης, απηύθυνε από την Αθήνα τηλεφωνικό χαιρετισμό στη συγκέντρωση του κ. Μαραβέγια με ανοικτή ακρόαση, αφού δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο ίδιος.