Απ’ τον βουλευτή Σπάρτης της Ν.Δ. κ. Θανάση Δαβάκη και τον ομιλητή-βουλευτή στη ΝO.Σ της Ν.Δ. στο Κάπιτολ κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη πληροφορήθηκε ο επιχειρηματίας και πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Παύλος Παπαδάτος για την γαλάζια ΝO.Σ, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Κάπιτολ.
Αυτό τονίζει σε επιστολή του προς τον «Η» ο κ. Παπαδάτος, ο οποίος, αφού επιβεβαιώνει το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας για την αποχώρηση του από τη Συνέλευση, ανεφέρεται παράλληλα σε κάποιες λεπτομέρειες.

Η επιστολή του κ. Παπαδάτου έχει ως εξής:

Αγαπητέ κύριε Εκδότη,
Διάβασα το άρθρο σας με τίτλο «O Παύλος ήλθε είδε και απήλθε» που αφορούσε την παρουσία μου στην τελευταία ΝOΔΕ. Το άρθρο είναι ακριβέστατο εκτός μίας σημαντικής λεπτομέρειας. Έφυγα αφού πρώτα μίλησε, όχι μόνο ο κύριος Γιάννης Κεφαλογιάννης, αλλά και ο πρόεδρος της ΝOΔΕ κύριος Αντώνης Κατσιγιάννης τους οποίους είχα ενημερώσει από το προηγούμενο βράδυ που δειπνήσαμε μαζί, ότι θα έφευγα αμέσως, γιατί έπρεπε να φύγω από τον Πόρο για Αθήνα στις 12.45
Στον κύριο Κατσιγιάννη μάλιστα, έστειλα και μήνυμα (SMS) λίγο πριν αποχωρήσω από την αίθουσα με την παράκληση να ενημερώσει τους παρόντες για τον λόγο της αποχώρησής μου. Θα ήταν επίσης σκόπιμο να σημειώσετε ότι για τη ΝOΔΕ το πληροφορήθηκα από τον Βουλευτή Σπάρτης κύριο Θανάση Δαβάκη και από τον επισκέπτη ομιλητή κύριο Γιάννη Κεφαλογιάννη, οι ποίοι μου τηλεφώνησαν την Παρασκευή το απόγευμα και με ενημέρωσαν ότι θα ερχόταν στην Κεφαλονιά ο κύριος Γιάννης Κεφαλογιάννης. Άλλη ενημέρωση δεν είχα.

Θα πρέπει όμως να σημειώσετε, ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΝOΔΕ, και δεν νομίζω ότι κάνω λάθος, ο πρόεδρος της ΝOΔΕ δεν ήταν -τουλάχιστον- τυπικά υποχρεωμένος να με προσκαλέσει. Άλλοι έπρεπε να ήταν παρόντες οι οποίοι δεν παρευρέθηκαν για δικούς τους λόγους. (Π.Χ από τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ έπρεπε να λάβουν πρόσκληση και να παρευρεθούν μόνο αυτοί που ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες εθνικές εκλογές).

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,
Παύλος Παπαδάτος

Σημ. «Η»: Κατ’ αρχήν ευχαριστούμε τον κ. Παπαδάτο για την επιβεβαίωση του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος, σχετικά με την αποχώρησή του από τη ΝO.Σ της Ν.Δ., αλλά και για το δείπνο στο White Rocks, το προηγούμενο βράδι.
Oσον αφορά το SMS προς τον κ. Κατσιγιάννη, ο πρόεδρος της ΝOΔΕ παρά την παράκληση του κ. Παπαδάτου δεν ενημέρωσε -σύμφωνα με πληροφορίες μας- τους παρευρισκόμενους για το λόγο της αποχώρησης του κ. Παπαδάτου. Σκοπίμως, ή μήπως δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή για λήψη SMS;
Πάντως, κατά τη γνώμη μας ο κ. Κατσιγιάννης όφειλε να ενημερώσει για τη ΝO.Σ ένα σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ. όπως είναι ο κ. Παπαδάτος, όπως και άλλα στελέχη της Παράταξης, κι όχι να μαθαίνει για τη Συνέλευση από φίλους του βουλευτές.
Τέλος, επειδή γίνεται αναφορά στους υποψήφιους βουλευτές να σημειώσουμε ότι στη ΝO.Σ δεν παραβρέθηκαν οι δύο από τους τρεις υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. (Μπάκης και Τζόγια), παρά μόνον ο Σάββας.

papadatos 3O πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αντώνης Κατσιγιάννης

O πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αντώνης Κατσιγιάννης