Είναι γνωστή αγοραφοβία του Θεόφιλου τοις πάσι!

Όμως οι πίτες του έδωσαν την ευκαιρία να ξεπορτίσει και να τον δει ο κόσμος …4 μήνες μετά τις τελευταίες και αναγκαστικές προεκλογικές εμφανίσεις του…

Έτσι λοιπόν στο Σαββατοκύριακο που πέρασε «έσκασε μύτη» σύμφωνα με τις συλλεγμένες πληροφορίες σε διάφορες πίτες. Καταγράψαμε την παρουσία του στις εκδηλώσεις, του ΠΑΣΟΚ, της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου, της Κοινότητας της Θηνιάς και του Επιμελητηρίου.

Η είδηση λοιπόν είναι αφενός το ξεπόρτισμα του Θεόφιλου (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) και αφετέρου τα αξιοπερίεργα του ξεπορτίσματος…

 

Πρώτο ευτράπελο από το ξεπόρτισμα του Θεόφιλου: Όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του ο Θεόφιλος συνοδευόταν από τον σύμβουλο του για τον πολιτισμό (!) αλλά παταγωδώς αποτυχόντα δημοτικό σύμβουλο Βίκτωρα Ρουχωτά (άλλες ήταν οι προτεραιότητές του Θεόφιλου όπως φάνηκαν από τα αποτελέσματα). Ο δε αναπληρωτής του Γιώργος Τσιλιμιδός, που είναι λογικό να συνοδεύει τον δήμαρχο του …εξαφανισμένος από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του Θεόφιλου άγνωστο για ποιους λόγους!

 

Δεύτερο ευτράπελο από το ξεπόρτισμα του Θεόφιλου: Στην κοπή της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου «Βάλσαμος» ο Θεόφιλος άγνωστο για ποιους λόγους «την έκανε» και δεν παρευρέθηκε, όπως και ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ομαλών Σπύρος Ματιάτος! Αντίθετα παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος …Λειβαθούς (!) Κρυσταλλία Μιχαλάτου και ο (πανταχού παρών…) σύμβουλος του δημάρχου για τα πολιτιστικά Βίκτωρα Ρουχωτάς ο οποίος και απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής!

 

Ευτυχώς και κόβονται πίτες και ο Θεόφιλος …ξεπορτίζει!

 

Τρίτο ευτράπελο από το ξεπόρτισμα του Θεόφιλου: Πληροφορίες από την εμφάνιση του Θεόφιλου στην πίτα της Δημοτικής Χορωδίας Γυναικών στα Διλινάτα (συνοδευόμενος μάλιστα από πολυπληθή ομάδα συνεργατών του) φέρνουν τον δήμαρχο και τους συνοδούς του να μην …τους παραχωρείται κάθισμα και να αποχωρούν …όπως πήγαν! Μάλιστα κάποια, λέει, από τις παρευρισκόμενες χορωδούς τον ξεφώνισε με …χιούμορ βεβαίως!

Τέταρτο ευτράπελο από το ξεπόρτισμα του Θεόφιλου …και σημαντικότερο: Οι φήμες οργιάζουν στην πιάτσα ότι ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ με την βούλα (!) Θεόφιλος που παρευρέθηκε στην συγκέντρωση του Πράσινου ΠΑΣΟΚ το Σάββατο …ενοχλήθηκε σφόδρα που δεν του δόθηκε ο λόγος!

Ένα και μοναδικό σχόλιο, αρκεί αν αληθεύει η είδηση για την ενόχληση του εκλεκτού υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας Θεόφιλου Μιχαλάτου με την δημόσια στήριξη του βουλευτή Παναγή Καππάτου:

Σίγουρα αν ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ σήμερα Θεόφιλος ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ που δεν του δόθηκε ο λόγος στην ΠΡΑΣΙΝΗ συγκέντρωση, έστω και αν ο ίδιος ήταν ΠΡΑΣΙΝΟΣ χθες, θα ’ναι …το ανέκδοτο της χρονιάς!!!