Και ο Θεόφιλος ασχολήθηκε με τη …βαζελίνη!

Νομίζει ότι έτσι …εκδικείται τον Κατσιβέλη για τη …νίλα που έπαθε και μπήκε λουκέτο στο Θέατρο «Κέφαλος» του Αργοστολίου…

 

 

 

Εκπληκτικό! Ο δήμαρχος Αργοστολίου και …μιντιάρχης Θεόφιλος Μιχαλάτος βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» τον δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη…«βαζελίνη» του ληξουριώτικου καρναβαλιού, στην οποία αναφέρθηκεε χθες ο «Η».

 

Νομίζοντας ότι θα …εκθέσει τον κ. Κατσιβέλη μετά τη…νίλα που έπαθε με την ΚΕΔΗΚΕ, όπου στο Θέατρο του Αργοστολίου μπήκε λουκέτο γιατί τους τεχνικούς του «ΚΕΦΑΛΟΥ» τους πήρε ο Δήμος Ληξουρίου, ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έγραψε, ή έδωσε εντολή στην «ναυαρχίδα» του Ιn Κefalonia να γραφτεί το ακόλουθο…εκδικητικό κείμενο για το δήμαρχο Ληξουρίου και τη…«βαζελίνη» του καρναβαλιού:

 

 

Πανελλήνιες διαστάσεις έλαβε η σατυρική κατά κάποιους, ομοφοβική κατά άλλους εμφάνιση δυο ανδρών – καρναβαλιστών στο καρναβάλι του Ληξουρίου, οι οποίοι παρουσιάζονταν ως το ζευγάρι Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ.

 

Ο ένας εκ των δυο ανδρών που παρουσιάζονταν ως Στέφανος Κασσελάκης είχε δεμένο στη ζώνη του ένα κουτάκι βαζελίνης.

 

Για το θέμα εμφανίσθηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η σάτιρα δεν ήταν στην σεξουαλικότητα, αλλά στο γεγονός ότι γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο και τόνισε ότι το Ληξουριώτικο καρναβάλι δεν είχε στόχο να προσβάλλει κανέναν και ότι δεν βγαίνει κάτι ομοφοβικό.

Ο Δήμαρχος δέχθηκε έντονη κριτική από τους συντελεστές της εκπομπής για τη χρήση της βαζελίνης και τόνισε ότι η βαζελίνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να την αλείψει στο σώμα του κάποιος ή στο γυμναστήριο.

 

 

«Πυρά του ΑΝΤ-1 στον Κατσιβέλη»: Οξος και χολή από τον Θεόφιλο, νομίζοντας ότι έτσι …εκδικείται τον δήμαρχο Ληξουρίου, που δεν τον άφησε να πάρει τους 14 υπαλλήλους της διαλυμένης ΚΕΔΗΚΕ στον Δήμο Αργοστολίου!

 

 

Ακολουθεί το Video Λιάγκα-Κατσιβέλη με τη …βαζελίνη: