Πονοκέφαλο στη Δημοτική Αρχή αλλά και στην δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση προκάλεσε η χθεσινή ξαφνική παραίτηση της κ. Oλγας Μαραβέγια από την παράταξη του συζύγου της κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, επικεφαλή της Παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά».
O δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης έκανε δεκτή την παραίτηση και με έγγραφό του ενημερώνει για τον αντικαταστάτη της, βάσει αριθμού ψήφων κατά τις τελευταίες εκλογές, ο οποίος είναι ο κ. Σάββας Σαββαόγλου.
Ωστόσο, επειδή ο κ. Σαββαόγλου είναι σύμβουλος ΕΣΠΑ στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ) στην οποία είναι πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης και στις προηγουμένες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ., δημιουργήθηκε πρόβλημα «σχέσεων» του κ. Σαββαόγλου με τις δύο δημοτικές παρατάξεις. Ετσι χθες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο κ. Σαββαόγλου δεν θα δεχθεί αυτή τη «διττή» θέση.
Το τοπίο βέβαια ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο αν δεν δεχτεί τελικά ο κ. Σαββαόγλου, στη θέση της κας Μαραβέγια να δούμε τον επιστήμονα κ. Διονύση Μινέτο.

http://portoni.gr/wordpress/wp-content/uploads/2014/06/olga-maravegia.jpg
Η παραιτηθείσα δ. σύμβουλος κ. Ολγα Μαραβέγια