ΕΝΑ αγνώστου προελεύσεως πολεμικό drone χτύπησε αργά χθες τους Βαρδιάνους, φέρνοντας αναστάτωση στις τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού προσέγγισε πολύ γρήγορα στο νησί το drone, το οποίο άνοιξε έναν αρκετά μεγάλο λάκκο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ειδοποίησε το Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας, τα οποία διέταξαν την άμεση αποστολή εμπειρογνωμόνων σήμερα στο Ληξούρι, ώστε να διαπιστωθεί τί ακριβώς έγινε και από ποιά Χώρα έφτασε στους Βαρδιάνους το drone.

Σήμερα αναμένεται να γίνει κατεπείγουσα Συνεδρίαση στο Διοικητήριο υπό το αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή, ενώ αναμένεται να καταφθάσει από την Κέρκυρα ο περιφερειάρχης Γιάννης Τρεπεκλής.

Επίσης, χθες το βράδυ υπήρχαν πληροφορίες ότι ειδοποιήθηκε και ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.