Από την γραμματεία της ΕΠΣΚΙ στάλθηκε μία επιστολή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία, χωρίς υπογραφές, χωρίς σφραγίδες, χωρίς αποστολέα, χωρίς καν ημερομηνία.
Εχει την προσφώνηση «Κύριε Πρόεδρε» απευθύνεται, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο, στα τοπικά σωματεία και φέρει «την υπογραφή» «Από την ΕΠΣΚΙ».

Εν ολίγοις λέει ότι μπορούν τα σωματεία να χρησιμοποιούν το γήπεδο στα Φαρακλάτα που τόσος ντόρος έχει γίνει τελευταία, αλλά με …αντίτιμο βάσει τιμολογίου που έχει καθορίσει η ΕΠΟ.

Ταυτόχρονα από την ΕΠΣΚΙ κυκλοφορεί  δεύτερη ανυπόγραφη επιστολή από την ΕΠΟ φέρει τον τίτλο «χρήση ενωσιακών γηπέδων 2008 – 2009» και αναφέρεται στο «γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα» με συγκεκριμένο τιμολόγιο χρήσης.

Έχουμε κάποιες ερωτήσεις:

Πρώτα στον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Μαζαράκη.

Είναι γνήσια τα δύο έγγραφα κ. Πρόεδρε; Αν είναι γιατί δεν υπογράφονται, δεν είναι σφραγισμένα, δεν έχουν καν ημερομηνία; Αν όχι γιατί δεν βγαίνετε να καταγγείλετε αυτή την πρωτοφανή προβοκάτσια (περί αυτού πρόκειται βεβαίως) εις βάρος της ΕΠΣΚΙ και της ΕΠΟ και να προσφύγετε στον εισαγγελέα;

Εν αναμονή της απάντησή του κ. Μαζαράκη για να συνεχίσουμε …..

Η ερώτηση μας στο Δήμαρχο κ. Παρίση.

Σε κάποιο σημείο της επιστολής που φέρεται ότι προέρχεται από την ΕΠΣΚΙ αναφέρεται ότι «Πληροφορούμαστε ότι ο Δήμος προτίθεται να σας καλύψει τα έξοδα αυτά οπότε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με αυτόν».

Αληθεύει αυτό κ. Παρίση; Αν ναι …. ο Δήμος παραχωρεί δηλαδή τα δικαιώματα του στην ΕΠΣΚΙ και την ΕΠΟ και θα πληρώνει για να χρησιμοποιήσει την ιδιοκτησία του;

Η ερώτηση μας στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Κωνσταντάκη.

Κύριε Πρόεδρε επειδή εκτός των άλλων είστε ο ένας εκ των δύο (ο άλλος ο τότε Δήμαρχος κ. Φόρτες) που υπογράψατε τα χρησιδάνεια το 2002,άρα ξέρετε τι υπογράψατε, συμφωνείτε ο Δήμος να πληρώνει σε ΕΠΣΚΙ/ΕΠΟ για την χρήση του γηπέδου Φαρακλάτων;

Συμφωνείτε δηλαδή να αναγνωρίσετε δικαιώματα σε ΕΠΣΚΙ/ΕΠΟ;

Το παιδί
τση Πιάτσας

Ακολουθεί η επιστολή της ΕΠΣΚΙ προς τα Σωματεία:

Γραμματεία επσκι (grammateia @epsksι.gr)
Κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ ως έδρα για τους αγώνες του Πρωταθλήματος καθώς και για ορισμένο αριθμό προπονήσεων που μπορούν να γίνουν τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Για κάθε αγώνα σας και κάθε προπόνηση θα καταβάλλεται στην ΕΠΣΚΙ το αντίτιμο που προβλέπεται. Το μεν παράβολο χρήσης του γηπέδου για αγώνα θα αναγράφεται στην εκκαθάριση αγώνος και θα καταβάλλεται με αυτήν, το δε κόστος των προπονήσεων μηνιαίως.

Πληροφορούμαστε ότι ο Δήμος προτίθεται να σας καλύψει τα έξοδα αυτά οπότε μπορείτε να έρθετε σε συνεννόηση με αυτόν.

Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του γηπέδου με προβολείς. Προκειμένου να επιτευχθούν τα προαναφερθέντα, θα πρέπει οι εκπρόσωποι των σωματείων να προσέλθουν στην ΕΠΣΚΙ και να υπογράφουν κατόπιν αιτήματος του το σχετικό συμφωνητικό χρήσης του Ενωσιακού Γηπέδου, όπως πάντοτε γινόταν. Ξεκαθαρίζεται εξ αρχής ότι μεταξύ Ένωσης και Δήμου δεν μπορεί να υπάρξει καμία απευθείας οικονομική δοσοληψία. Τέλος, σας παρέχεται η πληροφορία ότι εάν η ομάδα σας προκριθεί να μετάσχει σε αγώνες κατάταξης της ΕΠΟ δεν θα έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε το Ενωσιακό γήπεδο ως έδρα σας για τους αγώνες αυτούς.

Προκειμένου να δηλωθεί ως έδρα σας το Ενωσιακό γήπεδο με τις παραπάνω προϋποθέσεις σας παρακαλούμε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να μαςτο γνωρίσετε εγγράφως και να έχει υπογράφει το σχετικό συμφωνητικό ώστε έγκαιρα να καταρτισθείτο πρόγραμμα και να εκδοθούν οι άδειες αγώνων.

 

Από την ΕΠΣΚΙ

epski