ΚΡΙΝΟΥΜΕ ως θετική την χθεσινή παρέμβαση καθαριότητας απ’ το Λιμενικό Ταμείο στον πλακόστρωτο παραλιακό διάδρομο του Κουτάβου, στο ύψος του MyMarket, κάτι που έγινε με …στιλ-πιλάλας, μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα του «Η» «Κύριε Μοσχονά, προσέξτε μη σας γίνει συνήθεια η αδιαφορία».

Στο δημοσίευμα επισημαίναμε την άσχημη κατάσταση στο χώρο αυτό και ρωτούσαμε «πότε θα τα μαζέψετε (τα πεταμένα κλαδέματα πάνω στο γκαζόν) κύριε πρόεδρε;».

Νομίζουμε ότι μετά την εντόπιση των προβλημάτων πρέπει οι όποιοι δημοτικοί και άλλοι άρχοντες να επεμβαίνουν με ταχύτητα αστραπής για να διορθώνονται οι απαράδεκτες καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες.

Χαρήκαμε δε ιδιαίτερα ότι η παρέμβαση αυτή για την καθαριότητα του χώρου, έγινε σε μιά στιγμή που στους παραλιακούς διαδρόμους του Κουτάβου βρέθηκαν χθες οι μαθητές κάποιων Σχολείων, οι οποίοι απολαμβάνοντας την εκδρομή τους μας ζήτησαν να φωτογραφηθούν με το φορτηγάκι που μετέφερε τα κλαδέματα.

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε δύο πράγματα:

❶ Η καθαριότητα πρέπει να γίνεται σωστά και όχι «τσαπατσούλικα» και, βέβαια, να γίνεται σε τακτά διαστήματα.

❷ Τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα Σχολεία εκδράμουν μαζικά στον Κούταβο, το Λιμενικό Ταμείο πρέπει να συμβάλει ώστε ο Δήμος να καθαρίσει τις αθλιότητες που δημιουργούν φοβερή μπόχα στο Νησάκι του Κουτάβου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα υγείας στους πολίτες.

Τα «σχολειταρούδια» εξέδραμαν χθες στον Κούταβο και φωτογραφήθηκαν για τον «Η» με το φορτηγάκι που μάζευε τα κλαδέματα

Οι εργάτες επί το έργον στο Πλακόστρωτο
Οι εργάτες επί το έργον στο Πλακόστρωτο
To χθεσινό δημοσίευμα του «Η»