Προικισμένη από την φύση η Κεφαλονιά, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τους μελλόνυμφους, ως προς την τέλεση του Γαμήλιου Μυστηρίου τους.

Με σχεδόν 200 Γάμων κατά μέσο όρο ανά έτος μέχρι το 2014 και 400 Γάμοι για το 2015 (100% αύξηση), το Νησί σταθεροποιείται ως προοδευτικά ανερχόμενος επιλεγμένος προορισμός Γαμήλιου Τουρισμού στην Ελλάδα.

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μορφή εναλλακτικού τουρισμού, ο Γαμήλιος, προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να συνδέει συναισθηματικά με την Κεφαλονιά δια βίου ή μέχρι του …επόμενου Mυστηρίου σε περίπτωση προσωπικής ατυχίας, στη συνύπαρξη, τους ερωτευμένους εμπλεκόμενους, τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Σε ξενοδοχειακές – οικιστικές εγκαταστάσεις εντυπωσιακά σχεδιασμένες σε απίστευτης φυσικής ομορφιάς τοποθεσίες και εξειδικευμένους επαγγελματίες, ανταλλάσσονται όρκοι αιώνιας αφοσίωσης και αναπτύσσεται ένας σημαντικός για την οικονομία του Νησιού, κύκλος εργασιών, που συμπεριλαμβάνει Γιορταστικές Εκδηλώσεις προ και μετά Μυστηρίου, ειδικές φωτογραφήσεις, πολυήμερες διακοπές συχνά μεγάλου αριθμού καλεσμένων, Γαμήλιους στολισμούς, Δώρα και Δεξιώσεις.

Επιπλέον, η έννοια της «Επετείου Γάμου» συντονίζει επικοινωνιακά το ζευγάρι με το Νησί, έτσι ώστε πάντα η Κεφαλονιά για τους συγκεκριμένους Ανθρώπους να αποτελεί έναν ευχάριστο τόπο, που θα επιθυμούν να ξαναεπισκεφθούν όσες φορές τουλάχιστον θεωρούν ότι ο «Γάμος» τους παραμένει …Γιορτή.

Όλες οι Δημοτικές Ενότητες υποδέχονται εγκάρδια τους ενδιαφερόμενους και οι Κεντρικές Αίθουσες των Δημοτικών Υπηρεσιών γίνονται οι φιλόξενοι τόποι υποδοχής για την τέλεση του τυπικού του Μυστηρίου.

O Γαμήλιος Τουρισμός αποτελεί τη νέα μεγάλη κατάκτηση της Τουριστικής Oικογένειας του Νησιού και φυσικά θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσω του Θεσμικού αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Κεκάτου και των Στελεχών της Τουριστικής Επιτροπής σε όλες τις διεθνείς δράσεις προβολής και Εκθέσεις, όπου συμμετέχει με Εκθεσιακό Περίπτερο ο Δήμος Κεφαλονιάς.

an an2