Εντελώς απρόσμενα έφυγε από τη ζωή το Σάββατο το βράδι ο 70χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Karavados Beach» Δημήτρης Σταματελάτος, ο οποίος έπεσε θύμα ενός απίθανου «παιχνιδιού της τύχης».

Oλα ξεκίνησαν όταν ο Σταματελάτος φθάνοντας στο ξενοδοχείο με ένα ημιφορτηγό μετά από ταξίδι του στην Αθήνα, βγήκε από το όχημα για να ελέγξει κάτι στον περίβολο του ξενοδοχείου. Oμως προφανώς, το όχημα δεν είχε ακινητοποιηθεί με χειρόφρενο και λόγω της κατωφέρειας έφυγε και χτύπησε τον ανυποψίαστο επιχειρηματία ρίχνοντάς τον κάτω και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η σορός του άτυχου 70χρονου στάλθηκε στην Πάτρα για νεκροψία. Η κηδεία του μέχρι την ώρα εκτύπωσης του «Η» δεν είχε καθοριστεί.

• Σχετικά με την υπόθεση η Αστυνομική Δ/νση ανακοίνωσε τα εξής:

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 70χρονου στην Κεφαλονιά

Το Σαββάτο (19-12-2015) το βράδυ, στην περιοχή Καραβάδος στην Κεφαλονιά, 70χρονος άνδρας, τραυματίσθηκε θανάσιμα από φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θανάσιμος τραυματισμός, αποδίδεται σε παράσυρση του 70χρονου από το φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετά την στάθμευσή του.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου.