«Ηρθαμε για να μείνουμε ολοχρονικά», ενημέρωσε χθες με ανακοίνωσή της στα τοπικά ΜΜΕ η IONIAN GROUP τους κατοίκους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, σχετικά με την λειτουργία των γραμμών  Πόρου-Κυλλήνης και Ιθάκης-Σάμης-Πάτρας.

H IONIAN GROUP με την ανακοίνωσή της αυτή, στέλνει ταυτόχρονα το δικό της μήνυμα προς κάθε αποδέκτη, που με οποιοδήποτε τρόπο “βρέθηκε απέναντι” από το άνοιγμα της ιστορικής γραμμής της Σάμης, αντιδρώντας στην επαναδρομολόγηση πλοίου, όταν τα Νησιά μας, και κυρίως η Ιθάκη, ήταν “αποκλεισμένα” από Πάτρα και Αθήνα.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Εταιρεία υπόσχεται, εκτός από την αναβάθμιση των πλοίων της και των υπηρεσιών τους που δραστηριοποιούνται στις γραμμές μας, την διαφημιστική προβολή και προώθηση των Νησιών μας ως τουριστικό προορισμό, καταστώντας τα ανταγωνιστικά με τα “πολυδιαφημιζόμενα Νησιά του Αιγαίου”. Τέλος, η Εταιρεία ενημερώνει ότι η γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη θα λειτουργεί ολοχρονικά και με μόνιμα δρομολόγια, όπως ήδη έχει ενημερωθεί εγγράφως το Υπουργείο Ναυτιλίας από τις 22 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο στόλο της Εταιρείας ανήκουν τα πλοία «Fiore Di Levante», «Ionian Star» και «Διονύσιος Σολωμός».

Η ανακοίνωση της IONIAN GROUP αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Η IONIAN GROUP, καθώς και ο διεθνής καταξιωμένος Oμιλος που την απαρτίζει, ανταποκρινόμενοι στην έμπρακτη αποδοχή και αγάπη των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων, ΔΗΛΩΝΕΙ κατηγορηματικά ότι η επιχειρηματική καταξίωσή της σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της διέπεται από τους απαράκλητους κανόνες:

• Αναβάθμιση των πλοίων της στις περιοχές που δραστηριοποιείται

• Υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών

• Απόλυτη συνέπεια στο επιβατικό κοινό που την εμπιστεύεται

Στην εμπιστοσύνη των Κεφαλονιτών και Ιθακησίων, θα ανταποκριθούμε με ετήσια, πολλαπλά, πυκνά και μόνιμα δρομολόγια, με γνώμονα τα υψηλότερα στάνταρ συνέπειας και εξυπηρέτησης. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ανάπτυξη των νησιών της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με διαφημιστική προβολή και προώθηση των νησιών μας, έτσι ώστε να καταστούν στη συνείδηση του υποψήφιου τουριστικού κοινού εφάμιλλα με τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου.

Τέλος, αναφορικά με τα δρομολόγια και τη διάρκειά τους, η IONIAN GROUP έχει δηλώσει τη θέση της εγγράφως με την επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 22 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Η IONIAN GROUP ήρθε για να μείνει.

(ΙONIAN GROUP)

dion fiori di   ionianstar-800