Συνελήφθη προχθές το πρωί, από αστυνομικούς  του  Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 36χρονος ημεδαπός, για κλοπή σε εμπορική επιχείρηση.  

Αναλυτικότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς,  και από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, κατά την οποία αφαιρέθηκαν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ καθώς άλλα αντικείμενα   χρηματικής αξίας (3.800) ευρώ περίπου.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρεθεί, καθώς και μέρος των υπολοίπων αντικειμένων.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης μίας ακόμη διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης, τις νυχτερινές ώρες τις Πέμπτης (10.09.2015), κατά την οποία αφαιρέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.400) ευρώ.   

O 36χρονος με τη σε βάρος του δικογραφίες που σχηματίσθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

tromaktiko_8