Δύο αναρτήσεις τοπικών σάϊτ διαψεύδει η ναυτιλιακή εταιρεία Ionian Group, τα οποία αναφέρονται σε στοπ του δρομολογίου από τα πλοία της στη γραμμή Σάμη-Πάτρα από 1ης Νοεμβρίου.

Ειδικότερα η Ionian Group ανακοίνωσε χθες τα εξής:

Διαψεύδουμε τα σημερινά (Σ.Σ. χθεσινά) άρθρα που τιτλοφορούνται α) «ΣOΚ, εγκαταλείπουν ξανά την γραμμή ΠΑΤΡΑ ΣΑΜΗ ΙΘΑΚΗ» (Δημοσίευση Ανεξάρτητοςblog) και β) «Σταματά το δρομολόγιο Σάμη – Πάτρα από 1η Νοεμβρίου» (Δημοσίευση Εkefalonia) ως αναληθή.
Το αληθές είναι ότι στο σημερινό (Σ.Σ. χθεσινό) Σ.Α.Σ. ουδέποτε συζητήθηκε η δρομολόγηση της γραμμής Πάτρα –Σάμη – Ιθάκη, ούτε καν η τακτική δρομολόγηση της περιόδου 01/11 /2015-31/10/2016.

Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπουμε στην σημερινή (Σ.Σ. χθεσινή) ημερήσια διάταξη του ΣΑΣ της οποίας ευχερώς μπορείτε να αναγνώσετε το περιεχόμενο από το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου(http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=38004).

Oι προθέσεις της εταιρείας μας για την εξυπηρέτηση της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και σε καμία περίπτωση δεν είναι αντικείμενο δημοσιοποίησής τους πριν οριστικοποιηθούν και τύχουν της εγκρίσεως του Υπουργείου.

Σας γνωρίζουμε το αυτονόητο. Τέτοιου επιπέδου δημοσιεύματα που δεν τηρούν ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας αφενός προσβάλλουν βάναυσα την φήμη και το κύρος της Κοινοπραξίας μας, αφετέρου προφανώς εξυπηρετούν προεκλογικά «παιχνίδια» στα οποία κατηγορηματικά αρνούμαστε να εμπλακούμε.

Σας παρακαλούμε να προβείτε στην δημοσίευση της εμπεριεχόμενης στην παρούσα θέση της Κοινοπραξίας μας.

Η IONIAN GROUP πρόσφατα και σχετικά με τις θέσεις της για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Νησιών μας, είχε ανακοινώση τα ακόλουθα:

Η IONIAN GROUP ήρθε για να μείνει

Η IONIAN GROUP καθώς και ο διεθνής καταξιωμένος όμιλος που την απαρτίζει, ανταποκρινόμενοι στην έμπρακτη αποδοχή και αγάπη των Κεφαλονιτών και Ιθακισίων, ΔΗΛΩΝΕΙ κατηγορηματικά ότι η επιχειρηματική καταξίωσή της σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της διέπεται από τους απαράκλητους κανόνες:

1. Αναβάθμιση των πλοίων της στις περιοχές που δραστηριοποιείται

2. Υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών

3. Απόλυτη συνέπεια στο επιβατικό κοινό που την εμπιστεύεται

Στην εμπιστοσύνη των Κεφαλονιτών και Ιθακισίων, θα ανταποκριθούμε με ετήσια, πολλαπλά, πυκνά και μόνιμα δρομολόγια, με γνώμονα τα υψηλότερα στάνταρ συνέπειας και εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε σημαντικά στην ανάπτυξη των νησιών της Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με διαφημιστική προβολή και προώθηση των νησιών μας έτσι ώστε να καταστούν στη συνείδηση του υποψήφιου τουριστικού κοινού εφάμιλλα με τα πολυδιαφημισμένα νησιά του Αιγαίου.

Τέλος, αναφορικά με τα δρομολόγια και τη διάρκειά τους, η IONIAN GROUP έχει δηλώσει τη θέση της εγγράφως με την επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 22 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Η IONIAN GROUP ήρθε για να μείνει.

IONIAN GROUP

ΣΑΣ: Τροποποίηση δρομολογίων για τα νησιά μας

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) τα θέματα που συζητήθηκαν, κατά την ημερήσια διάταξη, και αφορούν τα Νησιά μας, ήταν τα εξής:
• Τροποποίηση δρομολογίων του πλοίου “Νήσος Κεφαλονιά” στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά και Κυλλήνη-Κεφαλονιά-Ιθάκη για το χρονικό διάστημα από 21-9-2015 έως 31-10-2015.
• Τροποποίηση δρομολογίων πλοίων Κοινοπραξίας “Ιonian Group” στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά για το χρονικό διάστημα από 22-9-2015 έως 31-10-2015.

ionian