«Εφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 64 χρόνων ο τ. Περιφερειακός Διευθυντής Θωμάς Κουκουλέτσος, έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.
ο Θ. Κουκουλέτσος είχε υπηρετήσει με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια σε όλες τις βαθμίδες τη Δημόσια Διοίκηση και έφθασε στον υψηλότερο βαθμό της, αυτή του Περιφερειακού Διευθυντή. Ηταν πάντα υπόδειγμα κρατικού λειτουργού.
ο Θ. Κουκουλέτσος, μετά τη συνταξιοδότησή του, είχε ενεργό δράση στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων, ενώ επί σειρά ετών ήταν χορωδός στη Χορωδία Αργοστολίου, της οποίας υπήρξε σημαίνον στέλεχος.
Η είδηση του θανάτου του εκλιπόντος προκάλεσε θλίψη στην τοπική μας κοινωνία, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Με την αγαπημένη του σύζυγο Ελένη Παγουλάτου, τ. υπάλληλο στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Τάσο, παιδίατρο, και την Δήμητρα, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας.
Η κηδεία του Θωμά Κουκουλέτσου θα γίνει σήμερα στις 4.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Μαγγάνας στις Μηνιές.
ο «Η» στέλνει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.


Aνακοίνωση της Χορωδίας

 

Αυτές τις μέρες έφυγαν από κοντά μας δύο χορωδοί μας , δύο καλοί μας φίλοι , βυθίζοντας την Χορωδία μας σε βαρύ πένθος .
– O ΣΠΥΡOΣ ΒΛΑΧOΣ και
– O ΘΩΜΑΣ ΚOΥΚOΥΛΕΤΣOΣ
Στέλνουμε στις οικογένειές τους τα πιο θερμά συλλυπητήρια και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την πορεία της χορωδίας που τόσο αγάπησαν . Υποσχόμαστε επίσης ότι στις συναυλίες του Πειραιά και της Αθήνας , θα τραγουδήσουμε γι’ αυτούς τα τραγούδια που τραγουδούσαμε μαζί τόσα χρόνια .
Η ΧOΡΩΔΙΑ και ΜΑΝΤOΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓOΣΤOΛΙOΥ

kukuletsos2