Τα έχασε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την εντυπωσιακή Ισπανίδα!

Η εντυπωσιακή οικοδέσποινα της βραδιάς, Κριστίνα Γκουγιόν, έλαμψε στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Σε μια διαφορετική -χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των Ομοσπονδιών ή των θεατών στην αίθουσα- ελέω κορωνοϊού κλήρωση της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, η εκθαμβωτική Κριστίνα Γκουγιόν, ήταν o λόγος που τα διεθνή Μέσα έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στη Ζυρίχη.

Η όμορφη οικοδέσποινα της εκδήλωσης, είναι αθλητικογράφος με καταγωγή από την Ισπανία, ιδαίτερα γνωστή  μάλιστα στη χώρα της Ιβηρικής, καθώς εργάζεται ως παρουσιάστρια στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις της την επίσημη ιστοσελίδα της FIFA ανέφερε: «Το να παρουσιάσω και να συμμετάσχω σε αυτήν την κλήρωση των προκριματικών και να μοιράζομαι τη σκηνή με θρύλους του ποδοσφαίρου, είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη».

Στο πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνει την κάλυψη αγώνων της Formula 1, είναι ιδιαίτερα γλωσσομαθής, ενώ αγαπά και την μουσική, ασχολούμενη αρκετά καλοκαίρια και ως DJ σε καλοκαιρινά κλαμπ στην Ίμπιζα.

Η εν λόγω κλήρωση φυσικά είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε στον δύσκολο δεύτερο όμιλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Ισπανία, Σουηδία, Ελλάδα, Γεωργία, Κόσοβο.

Ο εναρκτήριος αγώνας του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένος για τις 21 Νοεμβρίου 2022 στο στάδιο Αλ Μπάιτ στο Τζορ και ο τελικός θα γίνει στην ίδια πόλη στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου.

(makeleio.gr)