Θα το πούμε όσο γίνεται πιο απλά. Είναι κατάντια για ένα ευνομούμενο κράτος που θέλει να εμφανίζεται ως σύγχρονο και προοδευτικό να προσφεύγει στην …ελεημοσύνη για να λειτουργήσει το Σύστημα Υγείας.

Και μάλιστα με ελεημοσύνες που δεν αντιστοιχούν στην ιερότητα του ιατρικού επαγγέλματος.

Γιαυτό και είναι ξεδιαντροπιά υψίστου είδους να σπεύδει μια δημοτική αρχή και εν προκειμένω του Μιχαλάτου, να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας να στελεχώνει με γιατρούς το Νοσοκομείο!

Κανείς δεν είπε στον ολιγάρχη δήμαρχο Θεόφιλο ότι οι εντυπωσιασμοί δεν έχουν καμία θέση στα ζητήματα υγείας;

Το ΕΥΓΕ σοβαρά και δίχως εισαγωγικά που δίνει στον εαυτό του ο Θεόφιλος μέσω της ιδιοκτησίας του ιστοσελίδας για τα …4,5 σουβλάκια κίνητρο (7 ευρώ την ημέρα) που υπόσχεται ο δήμαρχος Αργοστολίου στους γιατρούς για «να τσιμπήσουν» και να έλθουν στο Νοσοκομείο αποτελεί …ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΞΕΠΕΣΜΟ!

Το «ΕΥΓΕ» ειρωνικά και σε εισαγωγικά θα άξιζε ΝΑΙ στην Κυβέρνηση που παίζει με τον πόνο του κοσμάκη και την διάλυση του συστήματος υγείας και στον δήμαρχο που εκμεταλλεύεται ξεδιάντροπα το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου!!!

Eίναι τόσο εμπλουτισμένη με εντυπωσιασμό η νέα «πατάτα» του ολιγάρχη που δεν μας λέει κι από πού θα βρει τα λεφτά, αν υποθέσουμε ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ενδιαφέρουσα θα ήταν η θέση του βουλευτή και των ενδιαφερομένων γιατρών στα «κίνητρα» ντροπής του δημάρχου!

Ωστόσο, εντύπωση μας έκανε και η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Μαρτίνη, ο οποίος, πριν καλά-καλά κάνει την πομπώδη ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, προσέτρεξε …να τον ευχαριστήσει!

Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωσή του:

«Το Γ.Ν. Κεφαλληνίας ευχαριστεί το Δήμαρχο Αργοστολίου Κο Θεόφιλο Μιχαλάτο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια για την επάνδρωση του Νοσοκομείου με ειδικευμένους γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή δικαιολογητικών για τις τέσσερεις (4) θέσεις μονίμων ιατρών που έχουν προκηρυχθεί (δύο μονίμων Παθολόγων Επιμελητών Α’ και δύο μονίμων Αναισθησιολόγων Επιμελητών Α’ και Β’), ξεκίνησε ήδη και λήγει στις 07-10-2021.

Η ίδια περίοδος υποβολής δικαιολογητικών ισχύει και για τις 2 θέσεις Παθολόγων Επιμελητών Β’ που έχουν προκηρυχθεί για το Γενικό Νοσοκομείου «Μαντζαβινάτειο» Ληξουρίου.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας
Δημήτριος Μαρτίνης»

Ειλικρινά, εκπλησσόμεθα με

όσα συμβαίνουν γύρω μας!..