Λαϊκές Κατοικίες: Εορταστικό σκοτάδι

  Για δεύτερη χρονιά ο δήμαρχος Αργοστολίου κ. Μιχαλάτος φάνηκε ανακόλουθος με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σε εμάς τους παλαιούς και μόνιμους κατοίκους των Λαϊκών Κατοικιών. Σε αντίθεση με τους νεοφερμένους. Πέρα από τη γνωστή κατάσταση ανομίας που υπάρχει στην περιοχή μας, η κοροϊδία κορυφώνεται και τις ημέρες των εορτών.

Όλη αυτή την εορταστική περίοδο φωτογραφίες από στολισμούς και ανάμματα χριστουγεννιάτικων δέντρων δημοσιεύονται. Στην περιοχή μας επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι, τα σκουπίδια και η βρώμα. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Σαμούρης γνωρίζει ότι και οι Λαϊκές Κατοικίες ανήκουν στον Δήμο Αργοστολίου; Αν ναι, γιατί πνιγόμαστε από σκουπίδια, σίδερα, χόρτα και ότι άλλο βάλει ο νους του ανθρώπου; Ο σύμβουλος επί των πολιτιστικών κ. Ρουχωτάς μέχρι που έχει αποφασίσει να υπάρχει πολιτισμός; Κανένα φωτάκι δεν του έμεινε από τον στολισμό που φθάνει μέχρι το Γηροκομείο; Αυτόν τον πολιτισμό θέλουν;

Πάντως τα μόνα εορταστικά λαμπιόνια που υπάρχουν είναι αυτά από τα δημοτικά καταστήματα, τα οποία ακόμα ο Δήμαρχος δεν αποφάσισε να ελευθερώσει. Αλλά εκεί τζάμπα καίει η λάμπα, Αργοστολιώτη.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΑΪΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ